Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

4 år

Familie mm.Posted by Orla Sunday, July 03 2011 13:34:33
Tænk sig nu er det 4 år siden vi fik ane overdraget i Kina, hvor er der dog sket meget siden, både med Ane og vores familie.

Ane er stadig en glad, frisk og nysgerrig pige. Hun går nu i stor gruppen i hendes børnehave, og det er hun rigtigt glad for, hun trives med hendes venner.
Hun går også i børneklub i Menighedshuset.

Hun får meget tid til at gå med at tegne, gynge, lege i sandkassen, spille på Nitendo samt lege med hendes lillebror.

Hun kan også cykle hele vejen hentil hendes børnehave, er ved at lære at stå på rulleskøjter, men det er nu lidt svært.

Jeppe trives også, han er nu næsten et år gammel, han vil gerne holde i hånd og så gå rundt i huset, der går nok ikke ret længe inden han selv går rundt.
Han elsker sin storesøster, smiler, griner og siger sjove lyde sammen med hende.

Vi har lige været på en uges ferie på Fjellerup Strand i et sommerhus sammen med Fam. Holmgaard, det har vi alle 4 nydt rigtigt meget. Ane elsker strand og vand, samt en dag med regn, det gav masser af vandpytter og var et kæmpe hit.

(Ved klik på billederne er der et størrer billeder neden under billederne.)  • Comments(1)//blog.fielsoe.dk/#post70

Lidt billeder

Familie mm.Posted by Orla Tuesday, January 25 2011 22:33:10

Hermed lidt billeder at vore 2 dejlige børn, tænk at man har fået 2 så store gaver.
Det kan vi da kun være taknemlige over.

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post68

Intet nyt er godt nyt

Familie mm.Posted by Orla Wednesday, January 12 2011 10:18:34
Hej Igen

Jeg må nok indrømme at det har været lidt småt med opdateringer her på bloggen.
Det er som om tiden bare flyver afsted, nu har vi været velsignet med 2 dejlige børn i snart et halvt år, og det nyder vi fuldt ud, men må også indrømme at der er blevet en hel del mere at se til. Det er dog særligt Betty der tager slæbet, Jepper synes at det er utroligt hyggeligt at spise om natten, så det går en del ud over Bettys nattesøvn, hun glæder sig til den dag hvor hun igen kan få lov til at sove en hel nat, eller måske bare kun skulle op en enkelt gang.
Men eller er det dejligt at se hvor dan børnene trives, og at se hvor glade de er for hinanden.


  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post67

Dag 2

Familie mm.Posted by Orla Sunday, July 18 2010 21:47:32
Så har vi været en familie på 4 i 2 dage. Det er noget af en omvæltning, fra at være 3 til 4. Jeppe tager det med ro og sover fra det meste. Vi er dybt taknemlige over at have fået et sund og rask barn. Og nu starter ferien her på muslingevej.


Så her er der lidt billeder fra dag 2.

Orla

  • Comments(2)//blog.fielsoe.dk/#post65

En Dreng

Familie mm.Posted by Orla Saturday, July 17 2010 15:13:38
Hurra så er vi blevet velsignet med en lille dreng på 52 cm. og 4250g.
Han kom til verden kl. 3:16 den 17/7 2010.

Så her er den lille ny.


  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post64

Et lille livstegn fra os

Familie mm.Posted by Orla Sunday, March 07 2010 22:21:58
Hej.

Her må det vist gå godt, eller det skyldes måske bare at dagene flyver af sted, den ene tager den anden.

Men vi har det godt alle 3, vi forventer familie forøgelse i starten af juli, det bliver spændende.

Nå lidt mere om det sener når vi kommer nærmer.

Orla

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post63

Lige et lille livs tegn fra Muslingevej.

Familie mm.Posted by Orla Thursday, December 25 2008 15:14:39

Hej.

Først et glædelig jul samt ønsker om et velsignet nytår til jer alle.

Det er vist ved at være længe siden jeg har været inde og skrive her på siden, ikke for der ikke er sket noget, vel mere fordi dagene bare flyver derudad. Vi har det godt alle 3 og nyder at holde jule ferie. Vi har 5 dage sammen inden Betty skal på arbejde igen. De 3 hverdage mellen jul og nytår, skal jeg (Orla) så være her hjemme og se efter Ane, det glæder jeg mig til, dejligt med lidt tid sammen.

Ane nyder at gå i vuggestuen, noget af det sidste hun plejer at sige inden hun skal sove er "Sove morgenmad vuggestue." Det er nok dejligt at vide at hverdagen ligger i nogenlunde faste rammer. Hu er også ved at være en lidt bestemt dame der har sin egen mening om mange ting. Så ind imellem må vi to "gamle" vælge hvor det er værd at tage sine kampe, hvad der er værd at stå fadst på og hvad der bare er vores ideer.

I sommers var vi på familie camping på Mørkholt Strand Camping, det var Ane og forældrene rigtig glad ved. Her i efteråret var vi nogle dage i Sea West i Nr. Nebel. Det var hyggeligt med bade og legeland, og nogle dage hvor vi kunne slappe á.

Ane har også fået en lille fætter Matias, det var utroligt spændende for hende at møde ham og køre i tog helt til Sjælland.

Her i december har Ane talt meget om nisser og julemanden, og har været helt vild med at komme ud og se juleudstillinger med mekaniske nisser. Ane synger meget af tiden, og ofte er det På loftet sidder nissen. Ellers går tiden meget med at tegne, lege med dukker, lægge pudsle spil eller spille vende spil. Hvis hun kunne få lov ville hun nok helst se DVD det meste af tiden, Postmand Per, Byggemand Bob, Traktor Tom, Peter Plys , Pingo og Lille Nørd er blandt favoritterne. Det betyder ikke noget at man har set dem mange gange før, det bliver de nærmest kun bedre a.

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post61

Hverdag igen på Muslingevej

Familie mm.Posted by Orla Sunday, June 22 2008 20:29:10

Så er det blevet hverdag igen, orlov er et overstået kapitel, pædagogerne er i arbejde igen, så Ane er begyndt i vuggestuen igen, det var nu lidt surt at vores plan med en hel måned til indkøring gik i fløjten. men i stedet var de 2 første uger at konflikten ikke et problem da jeg gik der hjemme, så det har da gjort at vores hverdag i starten af konflikten ikke blev helt så hård for os og Ane. Vi har heldigvis kunnet trække på vores forældre der har været flinke til at komme og passe Ane.

Ane har nyt det gode vejr vi har haft her i den første del af sommeren, så vi har været meget ude i haven, hun er utrolig glad ved hendes legehus som Bedstefar har lavet. Hun var noget utilfreds med at hun ikke kunne få lov til at lege i den før den var færdig malet.

Orla

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post60
Next »