Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Et lille pip

Løst og fastPosted by Orla Thursday, February 18 2016 15:37:58
Jeg kom lige forbi sider og kunne se at det er rimelig lang tid siden der har været en opdatering her på siden.

Vi lever stadig, og har det godt, eller rettere sagt lige pt. har vi 2 syge børn, Ane har halsbetændelse, men er ved at komme sig, Jeppe har lige lagt sig med feber, håber det hurtigt går over.

Ellers har vi vinterferie, har været nogle dage i sommerhus i Bork sammen med nogle dejlige venner.

Jeppe skal starte i førskole til April så er det slut med børnehave børn, det er dog utroligt som tiden flyver af sted.

Ane går i 3 klasse og nyder det.

Må se om jeg ikke kan komme forbi igen inden alt for lang tid.

Orla

  • Comments(1)//blog.fielsoe.dk/#post71

Som tiden dog går

Løst og fastPosted by Orla Friday, June 24 2011 09:39:05
Nu er det igen blevet sommer, ja tiden flyver af sted. Jeppe er snart et år, han nyder at kravle rundt i huset og ude i haven, det er super sjovt at lege i sandkassen.
Næsten alt storesøster Ane finder på synes han er sjovt. De nyder at være sammen, særligt i badekaret, hvor de kan få meget tid til at gå med at plaske i vandet.
Ane nyder også sin lille bror, han får lov til at pille meget inde på hendes værelse, selv om døren en gang i mellem bliver lukket.
Betty skal snart til at begynde at arbejde igen, nemlig den 1. august, det bliver en omvæltning for os alle. Jeppe skal dog blive hjemme da vi får "Ung pige " i huset, til at passe ham i et år. Det håber vi giver lidt ro på hjemme fronten et år mere.
Ellers glæder vi os til at skulle holde lidt ferie i den kommende tid.

Ja og så har Betty også haft en "rund dag" den 20-6, hun nød rigtigt at have mange af hendes veninder til fest, og blev rigtigt begavet.

Selve dagen havde vi en stille og rolig dag, hvor vi alle 4 holdt fri, og havde tid til at komme på legeplads og hygge os.


  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post69

Besøg hos Cheryl, Laurids Arne og Becky

Løst og fastPosted by Orla Tuesday, October 19 2010 17:21:42
Vi er kommet godt herover og nyder at være sammen med mine brødre og deres familie. Vi har nu været her i nogle dage, og både Ane og Jeppe ser ud til at nyde det i fulde drag, Ane og Becky hygger sig med hinanden, de snakker hvert sit sprog, men forstår alligevel en hel del af hvad den anden mener.

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post66

Som tiden går

Løst og fastPosted by Orla Saturday, June 27 2009 21:23:10

Hej igen.

Det er utroligt som tiden går, og dog når man ser tilbage, er der sket utrolig mange ting. Heldigvis er det mest gode ting vi oplever.

Ane nød at vi igen i vinter fik lidt sne så der kunne lave en snemand, og at den blev stående lidt længer end sidste år. Vi nåede også at komme ud og kælke mere en en enkelt aften, skønt.


Selv om vi skulle hen i febuar inden det rigtig blev kælke vejr.


Vi nåede også til Kinesisk Nytårsfest sammen med Kina foreningen, Ane var noget optaget af dragen, den var lidt skræmnende, men aligevel fasinerende.

Fastelavn

Dukke Karen skal lige have ordnet sit hår
I marts månede var vi på nogle dages vinterferie, det blev dog ikke til skiferie i år, det må vente. men en tur til Bogense hvor vi havde nogle dejlige dage, i en ferie lejlighed, og hvor vi nør at være i vandland, især nok Ane. Det var dejligt at have nogle dage sammen, hvor der ikke rigtig var noget vi skulle nå. Ane var noget optaget af at man kunne få en Kaj kage, men den var nu mere interesant at se på end at spise.

I april månede var vi på Kina weekend hvor vi var sammen med de fleste af dem vi var i kina sammen med da vi var dernede og hente Ane, vi møtes i Givskud, hvor vi var en tur rundt i Løveparken med bus, Ane var mere optaget at at køre i bus og den tøj abe og slange der var i bussen end dyrene udenfor.
Det var rigtig hyggeligt at være sammen igen, og se hvor dan vores små guld klumper har udviklet sig. De var næsten ikke til at kende igen, de var alle blevet meget størrer, men mest af alt den udvikling der er sket med dem, som de nu kan lege og hygge sig sammen.


Det er lidt svært at holde balancen, godt mor er ved siden a.
I maj månede er der sket rigtig meget, blandt andet kunne vi fejre Ane's 3 års fødselsdag, det kom til at tage nogle dage, men det er jo heller ikke hver dag man bliver 3 år. Det er også blevet til nogle ture til Legoland, Ane er vild med det, og forældrene synes vist også det er meget hyggeligt. Vi havde også besøg fra USA, det var dejlig at se min bror igen, sidst han var hjemme var vi i Kina, så det var ved at være længe siden vi sist havde set Niels.

På Anes fødselsdag hade hun besøg fra børnehaven, de hyggede sig vist rigtigt. Og om eftermiddagen og aftenen havde hun besøg af bedsteforældrene. en rigtig hyggelig dag


Eller har jeg ikke den helt store fornemmelse af hvad der er sket i juni månede da jeg har været i Thailand og arbejde, hvor jeg har været i gang med at starte nogle maskiner op på en foderstof, der har været rigeligt at se til så turen kom til at tage noget længere en jeg havde håbet. Men jeg rejser hjem de 1/7 kl 01:20. det bliver dejligt at komme hjem igen, jeg savner at være sammen med mine 2 dejlige piger. det er ikke det samme at tale i telefon som at være sammen. Skype og WEB camera, har dog været hyggeligt at bruge, Ane synes det er sjovt.

Lidt billedet Fra fabrikken i Thailand hvor jeg arbejde. Tårn/silo er 70 meter højt, så det er godt der er en elevator, for maskinerne jeg arbejde med er helt oppe i toppen af bygningen.

Lidt have anlæg og en lille Budda tempel ved fabrikken.

Så ved man hvordan man ikke skal bruge toilettet.

Gadebillede fra Bankok Weekend markede.

Ane online på Skype.

Det bliver dejligt at der kun er et par dage til vores ferie, når jeg kommer hjem.

Orla

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post62

Muren

Løst og fastPosted by Orla Friday, June 29 2007 10:55:58

Idag har vi været ud og se Muren eller "Den Store Mur" som kineserne kalder den. Det regnede lidt så vi fik fat i paraplyer og regntøj. Men det var nu aligevel en god oplevelse. Vi snød lidt og tog en svævebane op og ned, men kunne nu aligevel få brugt en del energi, der er mange trapper at gå på. Jeg må sige at jeg har fået stor respekt for dem der fulfører en marton på Muren. Jeg tror vi skal træne en del før det er inden for det realistiske.

Efter turen til Muren fik vi bussen til at stoppe ved Perlemarket, i Beijing et stort indendørs market, hvor de sælget alt muligt, til meget rimelige priser, hvis man ellers er god til at prutte om prisen. Der er bare "gade" op og ned med stort set de samme varer, og man bliver "overfaldet" af glade og venlige sælger der faldbyder deres varer, som nok ikke alle er lige hvad der står på dem, om det nu er Nike, Rolex eller hvad det nu er. På 3 sal er der en sal med kun perler, der af navnet Perle market.

I aften har vi bestemt at gå ud og spise sammen med nogle at de andre fra gruppen, det skal nok blive hyggeligt.

I morgen kommer "Bellboy" og henter vores bagage kl 8.00 og så skal vi checke ud af hotellet og køre herfra kl 10.00

Lidt billeder fra Muren.

  • Comments(1)//blog.fielsoe.dk/#post26

Billetter

Løst og fastPosted by Orla Friday, June 22 2007 22:55:44
I dag er posten kommet med vores billetter til Kina, ja tiden går hurtigt, nu skal vi snart afsted. Betty har haft sin sidste arbejdsdag i Blomsterhuset i år, det er lidt underligt. Jeg skal lige på arbejde på mandag, så holder jeg også fri, men skal dog på arbejde igen i år. Vi skal have farmilie besøg her i weekenden, det bliver dejligt lige at få hilst på farmilien inden vi skal afsted.

Orla

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post23

Så er det snart nu.

Løst og fastPosted by Orla Tuesday, June 19 2007 23:56:40
Hej

Så er det snart ved at være tid for vores rejse til Kina for at hente Ane hjem, vi glæder os helt vildt, og er meget spændte. Selv om vi nu i over 2 år har ventet på at det skulle ske, er det alligevel med en vis spænding vi er ved at gøre os klar til at rejse. Vi forventer at rejse onsdag den 26 juni, og at komme hjem fredag 13/7 kl. 18.30 til Kastrup, hvordan vi skal komme videre har vi ikke bestemt endnu, der afgår først et fly til Billund efter kl. 22, så vi skal have fundet en anden transport.
Vi skal desvære vente nogle dage med hjemrejsen, da der for tiden er rigtig mange der får børn fra samme provins som os, og det medføre at det tager noget længer tid at få papirene klar.
Vi har i dag fået en mail fra AC om at vi ikke kan komme ud og se børnehjemmet i Maoming. Det havde vi ellers håbet på, og da særligt nu vi skal være dernede noget længer.
Vi forventer at kunne rejse fra Guangzhou onsdag den 11/7. så vi får en dag i Beijing inden vi skal rejse hjem.

Jer er i Holland for tiden, har været en lille uge i Belgien først, jeg rejse hjem i morgen, når lige at komme hjem på Bettys fødselsdag, men kan desvære ikke få hele aftene sammen med hende.

Her i Holland har jeg boet kongelig, da jeg fik Kongesuiten, ja det var ikke så dårlig.
Det var nu på et hotel ved en tema park Efteling (se hjemmesiden) http://www.efteling.com/home.aspx
Så jeg har sovet kongeligt. Det var nu meget morsomt, og kunne måske være en ide til en ferie, når Ane bliver noget størrer.

Orla

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post22

Polen

Løst og fastPosted by Orla Tuesday, June 05 2007 11:01:12

Hej

Lige en lille hilsen fra Polen, jeg er for tiden i Polen, nærmer betegnet lidt nord øst for Krakow. Jeg kom herned sidste onsdag og regner med at rejse hjem på torsdag. Jeg er her for at starte en foderfabrik op, eller mere præcis nogle maskiner i fabrikken. Det er en fabrk bygget af polakker, og de fleste maskiner er også fra polen, men selve pille linien er fra os. Det er en hel ny fabrik så det tager lidt tid for dem at få alting klar til os for test. men det går da fremad.

I søndags var vi på tur. Der ligger en gammel by mellem vores hotel og fabrikken vi arbejder på. Den var vi inde og se. Den er vist bygget i det 14. århundre eller er måske meget ældre, det var lidt svært at læse de polske skilte. Der var også en gammel jødisk synagoge i byen, den var blevet delvis restaureret efter at have været smadret under 2. verdenskrig. Byen ser ud til at have været vigtig engang i fortiden, det er den vist ikke mere. Derud over var vi en tur i Krakow for at komme lidt væk fra det hele og for at se lidt andet. Det var meget hyggelig, Vi var inde at se en stor kirke.

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post19
Next »