Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Så er det snart nu.

Løst og fastPosted by Orla Tuesday, June 19 2007 23:56:40
Hej

Så er det snart ved at være tid for vores rejse til Kina for at hente Ane hjem, vi glæder os helt vildt, og er meget spændte. Selv om vi nu i over 2 år har ventet på at det skulle ske, er det alligevel med en vis spænding vi er ved at gøre os klar til at rejse. Vi forventer at rejse onsdag den 26 juni, og at komme hjem fredag 13/7 kl. 18.30 til Kastrup, hvordan vi skal komme videre har vi ikke bestemt endnu, der afgår først et fly til Billund efter kl. 22, så vi skal have fundet en anden transport.
Vi skal desvære vente nogle dage med hjemrejsen, da der for tiden er rigtig mange der får børn fra samme provins som os, og det medføre at det tager noget længer tid at få papirene klar.
Vi har i dag fået en mail fra AC om at vi ikke kan komme ud og se børnehjemmet i Maoming. Det havde vi ellers håbet på, og da særligt nu vi skal være dernede noget længer.
Vi forventer at kunne rejse fra Guangzhou onsdag den 11/7. så vi får en dag i Beijing inden vi skal rejse hjem.

Jer er i Holland for tiden, har været en lille uge i Belgien først, jeg rejse hjem i morgen, når lige at komme hjem på Bettys fødselsdag, men kan desvære ikke få hele aftene sammen med hende.

Her i Holland har jeg boet kongelig, da jeg fik Kongesuiten, ja det var ikke så dårlig.
Det var nu på et hotel ved en tema park Efteling (se hjemmesiden) http://www.efteling.com/home.aspx
Så jeg har sovet kongeligt. Det var nu meget morsomt, og kunne måske være en ide til en ferie, når Ane bliver noget størrer.

Orla

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post22