Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Hjemme igen!

Familie mm.Posted by Orla Saturday, July 14 2007 15:53:25

Så er vi endelig kommet hjem, i går aftes kom vi hjem til Esbjerg igen, det var dejlig. Det var en noget anstrængende tur, Ane sov ikke mere end et par timer på flyet, hvor der ikke var ret meget plads at røre sig på, men vi har dog overlevet alle tre. I lufthavnen blev vi modtaget af familie og venner, det var hyggelig, selvom vi var lidt trætte, og særlig Ane var træt og lidt / meget forviret over alt det som er sket.

I nat sov Ane helt indtil kl. 4.,! det var egenltig godt klaret når det er 2-3 timer længer end hvad hun normalt gør når man regner om til kina tid. og så har hun fået en formiddagslur. Så vi håber at hun snart venner sig til vores tids zone. Ellers har hun været på opdagelse i huset og på sit værelse. Vi har også fået pakket alle de gaver ud som Ane har fået, det er da utrolig hvormeget hun allerede har fået.

Det var er overraskelse at komme hjem til et hus pyntet med flag, balloner blomster en sas-flyver med dukke mm. Dejlig at have en så dejlig familie, naboer og venner. Og der var fyldt varer i køleskabet til lidt hyggelig natmad mm. dejlig.

Ellers er vi stadig lidt trætte alle tre så vi sover lidt på skift, Ane har fået en fin formiddags søvn på et par timer.

  • Comments(2)//blog.fielsoe.dk/#post45