Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Leg og opdagelse

Familie mm.Posted by Orla Monday, July 16 2007 22:12:56
Så har vi været hjemme i et par dage, Ane begynder at vænne sig til sit nye hjem og tilværelse, men der sker mange nye ting og det er rart at kunne tage dem i små skridt. Hun er begyndt at få vendt døgn rytmen indtil videre en 3-4 timer, så det går da den rigtige vej, i morges sov hun til lidt over 4 hvilket forældrene var meget glade for.
Hun er også begyndt at gå på opdagelse udenfor, og har hilst på et par at naboerne, og er begyndt at charme sig ind på dem. Hun er utrolig nysgerrig, vil gerne prøve nyt, sige nye lyde, og viser hele tiden nye sider af sig selv. I starten var hun ikke tryg ved at komme ud i haven, men nu har hun været ude at gå i den og mærke på blomster og planter, det er utrolig spændende at følge hendes udvikling, der sker meget nyt hver eneste dag.

I søndags havde vi besøg af Bedste (mormor) det var dejlig at have besøg , Ane var lidt reserveret, men kunne dog ikke dy sig for at skulle hen og røre ved hende.

Både Betty og jeg har fået os en kraftig forkølelse, efter turen så vi er noget slappe i kludene, men forsøger at følge med.
  • Comments(2)//blog.fielsoe.dk/#post46