Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Nyder friheden

Familie mm.Posted by Orla Tuesday, July 31 2007 22:24:01

Hej igen!

Her på muslingevej går vi og nyder den frihed det giver at vi begge kan holde orlov sammen her den første tid, der er stadig en god månede til jeg skal starte igen på arbejde, så der er god tid til at være sammen, og til de besøg der har været og som nok også vil komme i fremtiden.

Det har været dejlig at have besøg, og Ane er efterhånden også ved at være tryg når der er gæster, bare der ikke er alt for mange sammetid og hun føler at hun kan være der uden at skulle komme for tæt på folk. Hun er selv begyndt at nærme sig lidt til nye folk, men skal vide hvor mor eller far er, hun vil dog ikke op til nogen andre end os endnu. Det er fint hun ved hvor hun hører til så skal hun nok nærme sig andre når hun føler hun kender dem nok. Det er trods alt en voldsom forandring hun har været ude for.

Vi har også været på et par små besøg, og det har været fint for hende, men man er nu mest tryg derhjemme. Vi har besøgt en anden familie fra Kina gruppen, det var spændende at se dem sammen igen, man kunne godt se at de havde set hinanden før. I dag var vi hjemme hos mine forældre i Tarm, det gik også godt både besøget og den lidt længer køretur.

Ane synes også det er spændende at være ude og køre i sin klapvogn og i øvrigt også barnevogn, barnevognen har dog den bivirkning at man falder i søvn, så det bruger forældrene flittigt.

Vi var ude i dyrehaven og fodre hjortene, og fik et par rigtig gode billeder at et par hjorte der var uenige om hvem der skulle have brødet, ja man får mange ting med når man kommer lidt mere ud.

Vi vil stadig gerne have besøg, men ring lige i forvejen så vi kan aftale en tid. Der sker så mange ting i Ane's lille verden, så det er fint med lidt ro ind i mellem.

Som det fremgår at billederne neden under kan I se at Ane er fuld af energi og humør.

  • Comments(1)//blog.fielsoe.dk/#post48