Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Tiden går.

Familie mm.Posted by Orla Thursday, August 09 2007 15:12:27

Ih hvor tiden flyver af sted, nu har vi haft Ane i en god månede, og vi stor trives alle med det, det er utrolig dejlig den tid vi har til at være sammen. Ane nyder at gå her hjemme og være på ture i klapvognen, det begynder også at hjælpe med bilen, selv om vi ikke har kørt så meget endnu. Men tiden hvor hun bare faldt i søvn når vi trillede lidt med barnevognen er over, så den bliver ikke brugt så meget mere.

Ane nyder også at have besøg, og er efterhånden tryk ved det, selv om hun stadig er lidt reserveret over for nye personer hun ikke har set før. Men det er nu også rart at hun ved hvor hun hører til. Men en da hun sidst havde besøg af faster Vibeke, kunne hun ikke stå for hende og måtte op til hende, hun var også glad for besøg at hendes fætter Rasmus og kursine Birgitte, de havde god tid til at lege med hende, og det var dejlig.

Det var også spændende at have besøg af 3 af de andre Kina piger, man kunne se at de havde set hinanden før, og de hyggede sig rigtig, det gjore forældrene nu også, det er dejlig at udveksle erfaringer med nogen lige stillede.

Ellers går det stille og rolig, Ane nuder at går rundt i huset og ude i haven, selv om hun ikke er alt for vild med græsset endnu, men nu vil hun da godt sidde på det og røre lidt ved det.

Hun er også glad for hendes lille trampolin, så den første dan faldt hun i søvn på den.

  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post49