Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Så er det hverdag igen

Familie mm.Posted by Orla Tuesday, August 28 2007 20:33:18
Så er min orlov forbi for denne omgang, og jeg er begyndt på arbejde igen, er for tiden i Tyrkiet, ikke lige en ønske start, havde håbet at jeg kunne have været hjemme den første tid efter orloven, men sådan skulle det åbenbart ikke være. Det er hårdt ikke at kunne være sammen med mine 2 piger. Det er også noget af en omvæltning for Betty at stå alene med Ane i nogle dage, der er ikke meget tid til andet end at være sammen med hende når man er alene.
Herneder er det varmt, en 35 - 40 grader C. om dagen, godt der er aircondition på hotellet, så man har en chance få at få sovet lidt. Det har ikke regnet hernede i år så det er ved at være meget tørt.
Jeg regner med at rejse hjem på fredag, så det er heldigvis en forholdsvis kort tur.

Jeg Har lagt nogle billeder af Ane ind på siden, her kan man se at hun forsat trives, Hun var med i legestue i Zion's kirke i onsdags, det var meget spændende, så vi havde en træt lille pige da vi kom hjem. Hun har også været ude og gynge for første gang, det kunde hun slet ikke få nok af, så vi må nok have fat i en gynge til hende, så er det lige hvor vi kan få plads til en. Hun forstår også at hygge sig både når der skal spises og når hun er kommet i nattøjet.
I søndags var vi på besøg hos Amalie, en af de andre "Kina piger" det var også hyggeligt, der er spændende at sen nye steder og nyt legetøj, og det er nu ikke så tosset at få lov til at låne sådan en fin gyngehest.  • Comments(0)//blog.fielsoe.dk/#post51