Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Barnedåb

Familie mm.Posted by Orla Saturday, September 08 2007 21:49:00

Den 16/9 skal Ane døbes, det skal ske i Zions kirke ved højmessen kl. 10.00. Det er i øvrigt også høst gudstjeneste, så det bliver nok lidt ekstra festligt, med en pyntet kirke mm. Vi glæder os til at kunne få hende døbt, det bliver en stor dag. Efter dåben skal vi holde fest hvor familien og nogle få venner er med, festen holder vi i et beborhus næsten nabo til hvor vi bor, så det er nemt med at få tingene der over og hjem igen.

Ane trives forsat, hun er begyndt selv at fortælle hvornår hun gerne vil sove, og kan normalt selv falde i søvn i sin seng når vi har sagt godnat og lagt hende i seng, det er dejlig at vi ikke længerer skal bruge alle mulige triks for at få hende til at falde i søvn inden vi ligger hende i sengen. Hun sover forsat igennem til normalt godt 6, sommetider enda noget længer. smiley

Og så lidt billeder, Ane med sin mor på hoppepude, de var vist begge helt vild med det. Ane med hat, det er efterhånden ved at lykkes at få hende til at beholde det på vi giver hende på hovedet, så nu vi er ikke så bange for den kommende vinter. Ane har rigtig hygget sig med Bestefar og Farmor som var på besøg i dag, og de havde oven i købet en sandkasse med.

  • Comments(1)//blog.fielsoe.dk/#post52