Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Polen

Løst og fastPosted by Orla Tuesday, June 05 2007 11:01:12

Hej

Lige en lille hilsen fra Polen, jeg er for tiden i Polen, nærmer betegnet lidt nord øst for Krakow. Jeg kom herned sidste onsdag og regner med at rejse hjem på torsdag. Jeg er her for at starte en foderfabrik op, eller mere præcis nogle maskiner i fabrikken. Det er en fabrk bygget af polakker, og de fleste maskiner er også fra polen, men selve pille linien er fra os. Det er en hel ny fabrik så det tager lidt tid for dem at få alting klar til os for test. men det går da fremad.

I søndags var vi på tur. Der ligger en gammel by mellem vores hotel og fabrikken vi arbejder på. Den var vi inde og se. Den er vist bygget i det 14. århundre eller er måske meget ældre, det var lidt svært at læse de polske skilte. Der var også en gammel jødisk synagoge i byen, den var blevet delvis restaureret efter at have været smadret under 2. verdenskrig. Byen ser ud til at have været vigtig engang i fortiden, det er den vist ikke mere. Derud over var vi en tur i Krakow for at komme lidt væk fra det hele og for at se lidt andet. Det var meget hyggelig, Vi var inde at se en stor kirke.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.