Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

1½ år

Familie mm.Posted by Orla Monday, November 26 2007 22:34:28

Hej igen!

Det er efterhånden ved at være lang tid siden jeg sidst har skrevet her på bloggen, det er nu ikke for der ikke sker noget, Ane har fuld fart på både når hun går/løber rundt, og når man ser på hendes udvikling. Hun er vokset nogle centimeter siden vi har fået hende, vi målte hende i dag til 76 cm og hun vejer godt 9 kg. Hun nyder at gå hjemme sammen med sin mor, lige som Betty også nyder at være hjemme hos Ane. Hun er næsten altid glad og vel tilpas. Hun er efterhånden ved at være god til at drille sin mor. Det må være fordi hun føler sig hjemme og tryg.

Vi nyder også at have faster Vibeke boende, hun flytter her til Esbjerg, og har fået arbejde i Oksbøl. Vibeke og Bo har købt hus i Sønderris nogle få km herfra. De overtager huset den 1/12 så hun flytter desvære snart herfra. Ane er utrolig glad ved sin faster, og det ser ud til at det også gælder den anden vej.

Vi skal holde jul herhjemme på Muslingevej, det bliver spændende selv at holde jul, og begynde på sine egne jule traditioner. Vi håber på at få besøg af mine forældre fra Tarm samt Vibeke og Bo. Betty er ved at forberede jule pynten men er dog ikke begyndt at pynte til jul endnu.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Vibeke Monday, January 14 2008 16:25:06

Hov jeg har først læst det "nye" indlæg nu. Og JA det gælder i sandhed også den anden vej!!!! Det har været skønt at få lov til at lære hende så godt at kende - tusind tak fordi jeg måtte bo hos jer!