Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Bytter roller

Familie mm.Posted by Orla Thursday, March 13 2008 22:48:59
Hej igen

Så er det vist ved at være rigtig lang tid siden vi har skrevet på siden, men det er jo også ved at være hverdag igen, selv om der er meget der er forandret.
Det er snart ikke til at huske hvad vi brugte tiden på før vi fik Ane.
Nå men nu er Betty's orlov snart ved at rinde ud, og jeg skal til at tage over for en kort bemærkning, eller mere præcis i et par måneder. Betty starter på arbejde efter Påske og jeg på min orlov. Det bliver en forandring for os alle 3.
Jeg er selv ret spændt på hvordan det bliver at gå hjemme med Ane.
Betty egentlig synes ikke at hun har haft orlov så længe. Som tiden dog er fløjet.....
Vi har nu været en familie på 3 i godt 8 måneder.

Ane skal starte i pasning til maj, vi ved ikke endnu om det bliver i en vuggestue eller i dagpleje, men håber at vi kan få plads i en alders integreret institution, da hun jo ikke går så længe inden hun skal skifte til børnehave, og for ikke at få for mange skift, kunne det være fint.

Ane er i fult vigøre fra hun står op til hun kommer i seng lige på nær den lille middagssøvn hun får. Hun nyder at komme ud blandt andre, og at komme ud på en af lejepladserne i området. Hun elsker at gynge, det er sjældent hun er træt af det før moren.

Ellers er vi godt i gang med at søge om en lille bror eller søster til Ane. Der er lange ventelister til de fleste lande, så det er bare om at komme igang.
Vi regner med at få vores godkendelse en af de nærmeste dage.
Så mangler vi lige at få valgt land, vi vil gerne til Asien igen men er ikke 100% sikker på hvilket land vi skal vælge. der er flere vi kan vælge fra pga. vente tid og vores egen alder.

I skal heller ikke denne gang snydes for nogle billeder så her kommer de.
  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by cheryl Tuesday, May 20 2008 05:28:18

Anna is beautiful and growing so fast. Could you please send me everyones email? I tried to put my email in this response but it will not accept it so I will send it this way and hopefully you can figure it out. "chansen at bcgov.net". The at in the email is the @ sign.

Posted by CHERYL Tuesday, May 20 2008 05:23:28

Posted by Anne Marie & Henrik. Thursday, March 20 2008 11:23:41

Hej famillien Filsø. Endelig skriver i noget på blokken.....

Tillykke med godkendelsen til endnu en adoption. Vi glæder os på jeres vegne. Vi ser frem til at i får udvidet famillien. Det er helt sikkert rigtigt godt for især Ane at hun får en søskend at vokse op med, og vi får en mere vi kan lære nogle unoder... God påske ønskes i fra os alle i Lønborg.