Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Vinter og forår

Familie mm.Posted by Orla Thursday, April 10 2008 21:21:11

Hej igen.

Så har vi haft årets vinter, her varede den et par dage med lidt sne, men vi nåede at nyde det.

Ellers går livet sin stille gang, jeg nyder at gå hjemme sammen med Ane, og det ser også ud til at hun kan bruge at jeg er hjemme, det er dejligt at Betty ikke skal arbejde på fuld tid mere, men nu arbejder ca 28 timer om ugen i stedet, det giver lidt luft, så det hele ikke skulle blive så presset når jeg igen skal på arbejde.

Vi er nu igang med at få vores papirer klar til Filippinerne, ser er en helt masse udtalser der skal laves af forskellige personer, så en stor tak til jer der er så venlige at hjælpe os.

Det ser ud til at Ane går og nyder det, hun er meget glad ved at komme ud, både i haven og på lege pladsen hvor gyngen er hendes favorit. så vi skal vist have lavet en gyngestativ ude i haven. hun har lige fået en trehjulet cykel af Ulla (en af Betty's kollegaer) den er hun utrolig glad ved, men når man cykler skal man jo have cykel hjelm på også når det er inden døre, dejlig med et barn der går op i sikkerhed. ;-)

Betty har i dag fået noget nyt tøj, det mente Ane også at hun skulle prøve, og give opvisning i så lige en lille foto serie af modellen. Derudover også lidt andre billeder fra vores lille verden.

Orla.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.