Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Lidt nyt

Familie mm.Posted by Orla Wednesday, May 14 2008 13:52:26

Hej

Så er jeg igen tilbage, Vi har endeligt fået vores papirer til Filippinerne klar og sendt dem over til DanAdopt, det var godt nok en ordenligt omgang, som heldigvis nu er overstået. Så nu venter vi på at DA får dem oversat til engelsk og sendt afsted.

Ellers er Ane begyndt i vuggestue ( vuggestuen på Møllegårdsvej), hun startede sidste mandag (d 5/5) så hun har været der en uges tid nu, vi har startet blidt op hvor hun kun var der nogle få timer om formiddagen i denne uge er hun så startet på at skulle sove til middag der. Det hele er gåer meget fint, det ser ud til hun nyder at være der og have andre børn at lege med. så det er dejligt. Men nu starter strejken så fra mandag i næste uge kan hun ikke komme der indtil de finder en løsning , det tager forhåbenligt ikke alt for lang tid, jeg har kun orlov her i maj, så forhåbengligt kan de komme overens inden jeg er færdig.

Orla

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.