Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Fødselsdag

Familie mm.Posted by Orla Tuesday, May 27 2008 21:10:09

Ane er nu fyldt 2 år, tænk sig det er nu over 1 år siden vi fejrede hendes fødsels dag sidst, men sikkere en forandring, sidst havde vi kun et billede af hende, nu er hun her og har været det i 10½ måned. Det er dejligt at se den udvikling hun har gennemgået, i starten troede vi på det der stod i hendes papir at hun var en stille pige, det må vi vist sige det kun er ind i mellem det er en passende beskrivelse. Dejligt med liv i huset, selv om vi må løbe med tungen ud af munden for at følge hende ind i mellem.smiley

Hun har fået utrolig mange gaver, og er meget glad både for tøj og legetøj. Hun er rigtig glad ved det legehus hendes bedstefar har lavet.

I dag har vi modtaget brev fra DanAdopt at vores papirer er sendt til Filippinerne en glædelig nyhed, så nu venter vi på at myndighederne (ICAP) der ude godkender vores ansøgning. det kan der godt gå et par eller tre måneder med. Men der sker i det mindste noget.

Hermed lidt billeder fra vores lille verden.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.