Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Som tiden går

Løst og fastPosted by Orla Saturday, June 27 2009 21:23:10

Hej igen.

Det er utroligt som tiden går, og dog når man ser tilbage, er der sket utrolig mange ting. Heldigvis er det mest gode ting vi oplever.

Ane nød at vi igen i vinter fik lidt sne så der kunne lave en snemand, og at den blev stående lidt længer end sidste år. Vi nåede også at komme ud og kælke mere en en enkelt aften, skønt.


Selv om vi skulle hen i febuar inden det rigtig blev kælke vejr.


Vi nåede også til Kinesisk Nytårsfest sammen med Kina foreningen, Ane var noget optaget af dragen, den var lidt skræmnende, men aligevel fasinerende.

Fastelavn

Dukke Karen skal lige have ordnet sit hår
I marts månede var vi på nogle dages vinterferie, det blev dog ikke til skiferie i år, det må vente. men en tur til Bogense hvor vi havde nogle dejlige dage, i en ferie lejlighed, og hvor vi nør at være i vandland, især nok Ane. Det var dejligt at have nogle dage sammen, hvor der ikke rigtig var noget vi skulle nå. Ane var noget optaget af at man kunne få en Kaj kage, men den var nu mere interesant at se på end at spise.

I april månede var vi på Kina weekend hvor vi var sammen med de fleste af dem vi var i kina sammen med da vi var dernede og hente Ane, vi møtes i Givskud, hvor vi var en tur rundt i Løveparken med bus, Ane var mere optaget at at køre i bus og den tøj abe og slange der var i bussen end dyrene udenfor.
Det var rigtig hyggeligt at være sammen igen, og se hvor dan vores små guld klumper har udviklet sig. De var næsten ikke til at kende igen, de var alle blevet meget størrer, men mest af alt den udvikling der er sket med dem, som de nu kan lege og hygge sig sammen.


Det er lidt svært at holde balancen, godt mor er ved siden a.
I maj månede er der sket rigtig meget, blandt andet kunne vi fejre Ane's 3 års fødselsdag, det kom til at tage nogle dage, men det er jo heller ikke hver dag man bliver 3 år. Det er også blevet til nogle ture til Legoland, Ane er vild med det, og forældrene synes vist også det er meget hyggeligt. Vi havde også besøg fra USA, det var dejlig at se min bror igen, sidst han var hjemme var vi i Kina, så det var ved at være længe siden vi sist havde set Niels.

På Anes fødselsdag hade hun besøg fra børnehaven, de hyggede sig vist rigtigt. Og om eftermiddagen og aftenen havde hun besøg af bedsteforældrene. en rigtig hyggelig dag


Eller har jeg ikke den helt store fornemmelse af hvad der er sket i juni månede da jeg har været i Thailand og arbejde, hvor jeg har været i gang med at starte nogle maskiner op på en foderstof, der har været rigeligt at se til så turen kom til at tage noget længere en jeg havde håbet. Men jeg rejser hjem de 1/7 kl 01:20. det bliver dejligt at komme hjem igen, jeg savner at være sammen med mine 2 dejlige piger. det er ikke det samme at tale i telefon som at være sammen. Skype og WEB camera, har dog været hyggeligt at bruge, Ane synes det er sjovt.

Lidt billedet Fra fabrikken i Thailand hvor jeg arbejde. Tårn/silo er 70 meter højt, så det er godt der er en elevator, for maskinerne jeg arbejde med er helt oppe i toppen af bygningen.

Lidt have anlæg og en lille Budda tempel ved fabrikken.

Så ved man hvordan man ikke skal bruge toilettet.

Gadebillede fra Bankok Weekend markede.

Ane online på Skype.

Det bliver dejligt at der kun er et par dage til vores ferie, når jeg kommer hjem.

Orla

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.