Fielsoe-Esbjerg

Fielsoe-Esbjerg

Om Fielsoe-Esbjerg

En lille blog om stort og småt der sker i vores familie, dog nok mest om børn mm.

Som tiden dog går

Løst og fastPosted by Orla Friday, June 24 2011 09:39:05
Nu er det igen blevet sommer, ja tiden flyver af sted. Jeppe er snart et år, han nyder at kravle rundt i huset og ude i haven, det er super sjovt at lege i sandkassen.
Næsten alt storesøster Ane finder på synes han er sjovt. De nyder at være sammen, særligt i badekaret, hvor de kan få meget tid til at gå med at plaske i vandet.
Ane nyder også sin lille bror, han får lov til at pille meget inde på hendes værelse, selv om døren en gang i mellem bliver lukket.
Betty skal snart til at begynde at arbejde igen, nemlig den 1. august, det bliver en omvæltning for os alle. Jeppe skal dog blive hjemme da vi får "Ung pige " i huset, til at passe ham i et år. Det håber vi giver lidt ro på hjemme fronten et år mere.
Ellers glæder vi os til at skulle holde lidt ferie i den kommende tid.

Ja og så har Betty også haft en "rund dag" den 20-6, hun nød rigtigt at have mange af hendes veninder til fest, og blev rigtigt begavet.

Selve dagen havde vi en stille og rolig dag, hvor vi alle 4 holdt fri, og havde tid til at komme på legeplads og hygge os.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.